X
...

Berc Stroom

Stroom Lent en Berc Bike Zeddam slaan de handen ineen voor een onvergetelijke wielerrit, waarbij jij zelf bepaalt wanneer je avontuur start. Het begin is bij Stroom in Lent, en zo ongeveer halverwege kom je bij Wielerstudio Berc Bike in hartje Zeddam, aan de voet van het Bergherbos.

De korte routes leiden je slingerend over Betuwse dijken, afgewisseld met een glooiend heuvellandschap en hier en daar een stukje gravel van Stroom naar Berc Bike en terug. Halverwege de route heb je dus een heerlijk foeragepunt om bij te komen en te genieten van een stevige snack en straffe espresso.

Voelen de beentjes goed aan en zit de grinta je hoog in de bol, wacht dan nog even met de rit terug en ontdek de omgeving door er een extra lus van 40 a 45 km aan vast te plakken. Je komt gewoon weer uit bij je foeragepost van waaruit je weer terug trapt naar de finish voor een welverdiende dorstlesser.

Je kunt kiezen uit een route van circa 83 km of een route van circa 127 km

  • Met GPX bestand op onze website
  • Geen inschrijfkosten, lekker laagdrempelig, start wanneer jij dat wil
  • Verzekerd van een prachtige route

Disclaimer

Het rijden van de route is voor eigen risico. Deelnemers gedragen zich volgens de verkeersregels en regels van goed fatsoen en hebben respect voor overige weggebruikers. Het dragen van een valhelm is verplicht.

De organisatie is jegens deelnemers en derden in geen geval aansprakelijk voor ongevallen, materiële en immateriële schade en/ of (ernstige) letselschade, waaronder schade als gevolg van overlijden