X

Even voorstellen

Welk moment van de dag het ook is, er is altijd een reden om langs te komen bij Stroom. Goede koffie drinken, lekker lunchen, borrelen of uit eten gaan… Vlakbij de stad en toch waan je je zowel binnen als buiten in de natuur
Je kunt bij ons ook een feestje vieren of als groep reserveren. Het Stroom-team staat voor je klaar! 
Bijzonder detail: onze boekenkast. Snuffel gerust tussen de mooie boeken. Je kunt ze lezen en/of kopen

Stroom culinair

We vinden het belangrijk dat ons eten smaakvol, duurzaam en gezond is. Daarom werken we zo veel mogelijk met verse, weinig bewerkte producten. Waar mogelijk van leveranciers in de buurt. Met een hoofdrol voor groente en biologisch vlees.

De locatie en de naam

Waarom heten we Stroom? In 1935 werd Stroom in gebruik genomen als waterpompstation. Het water werd opgepompt uit de grond en daarna in het pand gezuiverd. Er stroomde dus jarenlang drinkwater door het gebouw. 
Stroom is ook de Nederlandse vertaling van ‘flow’: de geestestoestand waarin we geluk ervaren omdat we positief en intensief met iets bezig zijn. Dat klinkt goed, toch? Samen met onze klanten willen we graag meegaan in de ‘flow’ van sfeervol eten en drinken, dichtbij de natuur. Met park Lingezegen en het speelbos ‘Sprokkelbos’ naast de deur moet dat lukken!