X

Gloeiende wijntjes &Dampende deuntjes

Na het daverende succes van de vorige editie "Gloeiende wijntjes, Dampende deuntjes", gaan we uiteraard voor een 2e ronde. Dit zal zijn op zaterdag 2 november van 11.00 tot 17.00 uur.

We zullen op ons voorterras weer lokale ondernemers hebben die hun producten aanbieden. Ook "De Schminkmevrouw" staat weer klaar met haar kwasten om jullie kids om te toveren tot tijgers, glitterprinsesjes en superhelden.

Uiteraard mogen de deuntjes niet vergeten worden. Deze editie hebben we Gerard Reijmers (bekend van de Platenbus!) achter de decks met vinyl. En live muziek van De Dries van Rens Showband.

Nou... blokken in de agenda die datum en kom met z'n allen genieten van een vol programma bij Stroom Lent.

Woordenstroom

Lente bockbier editie

Na het succes van de eerste bockbier tocht in december 2018, staat de lente editie voor de deur op zaterdag 13 april vanaf 16.00. Koop snel je kaartje bij Stroom Lent of bij Eten en Drinken en kom genieten van een tocht langs alle horeca zaken in Lent met een lekkere lentebock en een hapje!

WOORDENSTROOM

 

Op een kleedje in het park, flesje wijn erbij. Genieten van een concertje of lekker bij een kampvuurtje met een gitaar weg zwijmelen…. Op woensdag 13 maart hebben wij in onze groene tuinkamer een heuse indoorpicknick. Op kleedjes, zitkussens en fijne banken gaan we lekker onderuit zakken. Samen gaan we luisteren naar muziek, spoken word en hippe poëzie. Deze vormen van kunst worden ons voorgedragen door aanstormend talent. Stroom jij ook lekker binnen??? Het belooft een zwoele zomeravond te worden...., maar dan net even anders.

Een ticket kost € 5,- in de voorverkoop, dit kan via de mail (info@stroomlent.nl) of loop even binnen en koop een kaartje bij de bar. Kaartje aan de deur voor de lastminute beslisser kost €7,50. De avond start om 19:00. Bij binnenkomst krijgt u een welkomstdrankje en in de pauze komen we met een klein hapje langs.

Winter festival

Verlangend naar zon, warmte en langere dagen, het duurt nog even lieve mensen, dus laten we het beste maken van dit seizoen. We gaan bij Stroom toch even stil staan bij de winter.
Want de winter heeft ook echt wel wat te bieden hoor…
Het seizoen van warme sjaals, mutsen, hutspot met rookworst, knisperende vuurtjes en gloeiende wijntjes. Heerlijk!
Wij gaan zo’n fantastische winterse dag met al deze ingrediënten en nog veel meer neerzetten.
Lokale ondernemers komen samen op ons voorterras om jullie kennis te laten maken met hun producten.
Koud? Dans je warm, want ook aan de deuntjes is gedacht. Van vrolijke disco, relaxte lounge en een akoestisch duo met gitaar en zang.
Fijn vertier voor iedereen, zo ook voor de allerkleinste bengels… Brood op een stokje boven het vuur, of geschminkt worden door de welbekende schminkmevrouw.
Laten we de kou omarmen en er een toffe dag van maken, want hee… voordat je het weet zeuren we weer over hittegolven en wespenplagen...

JOE!

Festival "De Oversteek"

Festival De Oversteek viert in 2018 een bijzonder jubileum. Voor de tiende keer (!) is er muziek, theater, dans, literatuur en beeldende kunst op sfeervolle en groene locaties aan de Waal in Nijmegen-Noord. Zondagmiddag 2 september is editie West op zo'n vijftien locaties westelijk van de Waalbrug. Een week later, op zondagmiddag 9 september is editie Oost op opnieuw een vijftiental locaties oostelijk van de Waalbrug.